BIO

Gwen Dubois werkt als freelance interieur architecte onder de naam Gwentibold sinds 2009. Ze speelt in 2- en 3D, werkt het liefst aan maatschappelijke projecten en voor klanten die graag meedenken en openstaan voor onconventionele oplossingen.

Want de winst van die projecten zit voor haar niet in het financiële maar op andere vlakken: sociaal, duurzaam, waar mensen zich goed in voelen, winst voor de maatschappij.

Deze thema’s komen altijd terug in haar projecten: vriendelijkheid en functionaliteit.

Ze maakt ook graag iets nieuws van oude dingen. Die nieuwe dingen vind je op haar eigen website of op instagram, onder de naam @gwentibold, waar ze vaak tips en ideeën deelt over freelancing en upcycling.

Haar inspiratie haalt ze uit de schoonheid, het potentieel en de toevalligheden van het alledaagse. Zelfs een paarse vuilniszak kan nét op de juiste manier tegen een muntgroene gevel staan.

Ze heeft een tienerdochter en bakt als iedereen slaapt. Ze kent de Marseillaise vanbuiten (een erfenis van haar jeugd in Frankrijk), is verliefd op steden met een B en woont ook in één daarvan.

Ze bracht in 2019 Make a Mark naar Brussel, de eerste Europese chapter van deze digitale ontwikkelings- en designmarathon voor organisaties die de stad Brussel vooruit helpen. Ondertussen werden zo al 40 organisaties geholpen. En daar wordt Gwen heel vrolijk van!

“Als je de wereld wilt veranderen, moet je een beter feest geven dan de mensen die de wereld kapot maken’ - Tristam Stuart (antiverspillingsactivist)

Welkom in het land van Gwentibold!

--

foto door @studionunu

-- 


CV

LinkedIn

 

@gwentibold: