Eerste hulp bij interieur

Voortaan werk ik samen met Karlien Dekoninck, zij is ook interieurontwerper en heeft een master in textielontwerp. Meer expertise = beter advies.


Wat bieden we?

Het advies gebeurt mondeling, op het moment zelf. Met onze expertise helpen we je graag verder op weg om je ruimte(s) aangenamer of functioneler te maken. Gwen studeerde interieurarchitectuur en meubelontwerp. Ideeënspons. Technische knobbel. Denkt in 2D en 3D. Karlien creëert een wereld in kleuren, materialen en vormen. Master textielontwerp. Meesterlijk in verhoudingen. 


Voor wie?

- je wilt jouw interieur aanpassen maar je weet niet waar beginnen
- je hebt specifieke vragen over een ruimte/ruimtes
- je hebt gebouwd/verbouwd maar jouw interieur voelt nog niet helemaal 'af'
- zowel voor bedrijven, merken, restaurants, particulieren,...


Wat leveren we af:

- analyse van de ruimte(s), functies en hun potentieel.
- nieuwe inzichten en ideeën over jouw interieur en het gebruik ervan, met veel aandacht en tips voor duurzaamheid. Hoe ruimtelijkheid creëren, suggesties over kleur-en materiaalgebruik, verlichting.
- ideeën, (eventueel) ruwe schetsen en openstaande vragen waar jullie over kunnen nadenken om verdere stappen te ondernemen.
- contactgegevens van relevante professionals (architect, aannemers, schrijnwerkers,...), en tips van merken en leveranciers die mogelijk helpen bij de volgende stap.


Duur:

3u, ter plaatse met klant


Prijs: 

600€ excl btw*

* advies op maat kan uitgroeien tot een project op aanvraag. Dan wordt deze prijs afgetrokken van het totale budget. Indien we ons meer dan 50km verplaatsen, vragen we een kleine kilometervergoeding.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> BOEK NU JE AFSPRAAK <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<