ER WAS EENS...

Toen Rosie geboren werd, startte ik met interieurdesign te combineren met mijn nieuwe leven als moeder. Ik bedacht zelf hangers voor mijn dochters kleren en ontwierp haar kamer. Met oude én nieuwe spullen. Ik hou er van voorwerpen te gebruiken die niet speciaal voor kinderen zijn ontworpen maar tegelijk erg kindvriendelijk zijn. Ik ben ook een grote fan van kringwinkels. Fijn én goedkoop!

Jonah Samyn maakte geweldige foto's van ons huis voor de publicatie in een interieur magazine. Rosies kamer begon een eigen leven te leiden op Pinterest en werd duizenden keren gepind, over de hele wereld.

WELKOM BIJ MIJN ONLINE-DESIGN-SERVICE 

Als je op zoek bent naar een fantastische kamer zonder al te veel moeite, ben je aan het juiste adres. Ik hou er van op zoek te gaan naar de juiste spullen, materialen en kleuren en oude en nieuwe meubels te combineren tot een uniek resultaat. Ik wil ouders helpen de coolste en duurzaamste kinderkamers te maken.

Ik ontwerp een moodboard met bijhorende winkellijst zodat jullie als ouders zelf de tijd hebben om de kamer te decoreren, wat een fijne en bevredigende klus is. Teamwork op zijn best! (zie onderaan voor alle opties)

HOE WERKT HET

Een geweldige kamer is sowieso het mooiste geschenk. Op het moodboard vind je kleuren, tapijt, meubels, verlichting, posters, accessoires... Dat passen we samen aan om de dromen van je kind maximaal te realiseren. Ik geef ook suggesties voor de upcycling van de meubels die je wenst te recuperen in de kamer. En als je daar voor kiest, krijg je ook de juiste winkellijst zodat je onmiddellijk weet waar te winkelen.

OPTIES

1. LUXE-VERSIE - 650€* én Wonderwalls, het boek

Moodboard van de kinderkamer met suggesties tot upcycling van de oude meubels, bijhorende winkellijst, het Wonderwalls-boek (hét DIY-boek om zelf een prachtige muurschildering te creëren in je kinderkamer... zonder dat je moet kunnen tekenen!) mét persoonlijke suggestie van Katrien Vanderlinden, de auteur, over welke muurschildering het beste bij jouw kamer past

2. BASIC-VERSIE - 450€*

Moodboard van de kinderkamer met suggesties tot upcycling van de oude meubels

* prijzen zijn inclusief btw - exclusief eventuele productkosten

JAAA, IK WIL DIT!

Goed idee! Stuur me een mail met:

- de gekozen optie

- alle info over de kamer (budget, foto's én afmetingen -lengte x breedte x hoogte-)

- de dromen van je kind (en leeftijd) en ik kan aan de slag

>>> MAGIC THIS WAY >>>

Wonderwalls, hét DIY-boek om zelf een prachtige muurschildering te creëren in je kinderkamer... zonder dat je moet kunnen tekenen! - foto ©Wonderwalls -

De zoetste regenboog uit het Wonderwalls boek ©Wonderwalls
©JonahSamyn
©JonahSamyn
©JonahSamyn
©JonahSamyn
©JonahSamyn
©JonahSamyn

De zoetste regenboog uit het Wonderwalls boek ©Wonderwalls ©JonahSamyn ©JonahSamyn ©JonahSamyn ©JonahSamyn ©JonahSamyn ©JonahSamyn
Using Format